Δραματικά γεγονότα στις εκλογές της 11-Φεβρουαρίου

Αγαπητοί ψηφοφόροι,

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, άγνωστο άτομο διενήργησε σαμποτάζ με προφανή στόχο την δολίευση των εκλογών . Ο άγνωστος/η  έχοντας τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά, τη γραμματέα μου, εξαφάνισε το φορητό δίσκο Η/Υ (φλασάκι) ο οποίος περιέχει τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε αποτελέσματα των εκλογών αν δεν βρεθεί ο φορητός αυτός δίσκος. Οι 25 Ανιχνευτές που βρίσκονταν στο χώρο, θεωρούνται ύποπτοι και κρατούνται. 

Αύριο Κυριακή από τις 08.45 π.μ θα διεξαχθεί προανακριτική διαδικασία από εμένα την ίδια στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Ρεθύμνου για την εύρεση του υπεύθυνου καθώς και του χαμένου δίσκου (φλασάκι) ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εκλογών. 

Παρακαλείστε όλοι να συνδράμετε στην υπόθεση αυτή. Από δω και στο εξής θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση στο mail και στο τηλέφωνο της ομάδας σας καθώς και στο site της ομάδας των Ανιχνευτών,τα οποία και παρακαλούμε να ελέγχετε συνεχώς, αλλά και μέσα από τη συχνότητα του TEAM FM.

Σας παρακαλούμε επίσης να φροντίσετε να κατεβάσετε σε Android κινητά τηλέφωνα των μελών του συνδυασμού σας, την εφαρμογή GeoAnixn από το google play στην επόμενη διεύθυνση:

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_chalkia_duck.geohunter_ver4&hl=el

η οποία θα μας είναι χρήσιμη σε ένα τμήμα της ανακριτικής διαδικασίας.

 

Η Δικαστική αντιπρόσωπος

Πίσω