Πληροφορίες Συμμετοχής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 20ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Μικροί μας κυνηγοί,
το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 οι «Ανιχνευτές» θα σας ταξιδέψουν σε …άγνωστο πλανήτη, για πρώτη φορά φέτος στο Πανεπιστήμιο της πόλης μας. Φτιάξτε την ομάδα σας, εφοδιαστείτε με κέφι, χαρά και φαντασία και ετοιμαστείτε για μία καινούργια μοναδική εμπειρία!

ΟΜΑΔΕΣ

• Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ παιδιά της Πέμπτης και Έκτης τάξης Δημοτικού.
• Σε κάθε ομάδα μπορούν να συμμετέχουν 8-10 παιδιά.
• Δεκτές θα γίνουν οι ΠΡΩΤΕΣ ογδόντα (80) ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
• Οι ομάδες θα έχουν ονόματα από πραγματικούς ή φανταστικούς πλανήτες. Σε περίπτωση που δύο ομάδες δηλώσουν το ίδιο όνομα, θα κρατά το όνομα η ομάδα που το έχει δηλώσει πρώτη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στo e-mail: 20paidiko.anixneutes@gmail.com από την Δευτέρα 16/01 και ώρα 17:00 έως και την Τρίτη 17/01 και ώρα 23:59

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να ολοκληρωθεί η δήλωση συμμετοχής, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου από 18.00 έως 21.00 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου από 10.00 έως 13.00 στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.) Αρκαδίου 48-50, θα παραλαμβάνονται:

  • Υπεύθυνη Δήλωση συνοδού πλήρως συμπληρωμένη.
  • Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τους κηδεμόνες όλων των παιδιών ότι συμφωνούν με τη συμμετοχή των παιδιών τους στο 20ο Παιδικό Kυνήγι Θησαυρού και ότι αποδέχονται τους κανόνες, όπως τους ορίζει η διοργανώτρια ομάδα των “Ανιχνευτών”.
  • 3 ευρώ συμμετοχή ανά άτομο (μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό).
  • 2 φωτογραφίες σε USB με τι αρέσει και τι δεν αρέσει στα παιδιά από την πόλη μας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο με τίτλο : Η πόλη μέσα από τα μάτια των παιδιών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλα τα παραπάνω έντυπα (Δήλωση συμμετοχής, Υπεύθυνη Δήλωση συνοδού και Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνων) καθώς και σχετικό με το παιχνίδι υλικό θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα των “Ανιχνευτών”.Ενημέρωση θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας, του ραδιοφωνικού σταθμού ΤΕΑΜ FM 102 και της εφημερίδας “Κρητική Επιθεώρηση”.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Ρεμπατσουλέα Καίτη 697 334 1738
Βαονάκη Χρυσούλα 698 431 7004

Πίσω